People having fun on the beach

Over ons

Onze visie

Op de toekomst

Bij Yseasonal hebben we een toekomst voor ogen waarin seizoenswerk niet langer beperkt is door grenzen. We zijn ervan overtuigd dat internationaal seizoenswerk niet alleen een geweldige kans biedt voor iedereen, maar ook bijdraagt aan het succes van lokale bedrijven overal ter wereld.

Couple with surfboards on a sunny beach walking towards the sea
Yobbers team posing in front of Yobbers logo
samen staan we sterk

Teamwork makes the dream work

Yseasonal is een spin-off en onderdeel van Yobbers. Samen hebben we sinds 2015 al meer dan 8000 kandidaten in het buitenland aan een baan geholpen. Met ons uitgebreide netwerk en sterke motivatie bouwen wij samen verder aan de wereld van internationaal seizoenswerk om deze te verbeteren en vernieuwen. We nodigen je van harte uit om samen met ons de grenzen van seizoenswerk te verleggen.

Onze waarden

En waar we voor staan

Fun

Bij Yseasonal geloven we in het nastreven van wat je leuk vindt. Dat doen we zelf namelijk ook.  Verwacht daarom bij ons het grootste en leukste aanbod aan internationale seizoensbanen.

Explore

Wij zijn allesbehalve saai en voorspelbaar. Wij geloven dat het ontdekken van nieuwe dingen de sleutel is tot persoonlijke groei en onvergetelijke ervaringen.

Connect

Met Yseasonal bouwen we betekenisvolle connecties voor zowel werkgevers als werkzoekenden. We geloven dat dit leidt tot succes en mooie herinneringen.

Klaar voor een avontuur?

De avontuurlijke werkzoekende

Bij Yseasonal draait alles om jou, de werkzoekende. We begrijpen als geen ander dat het vinden van het juiste seizoenswerk soms spannend en uitdagend is. Daarom zijn we er om jou te ondersteunen en te begeleiden. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke ervaring in het buitenland, nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen of gewoon wat extra geld wilt verdienen tijdens je vakantie, bij Yseasonal hebben we iets voor jou. Ons platform biedt het grootste aanbod en leukste aanbod internationaal seizoenswerk zodat je altijd iets kunt vinden.

Op zoek naar talent?

Werkgevers die de wereld verbinden

Bij Yseasonal begrijpen we de uitdagingen van de werkgevers. Het vinden van goede seizoenskrachten kan een hele klus zijn. Daarom maken wij het makkelijk. Met ons platform, marketingtechnieken en enorme netwerk brengen we werkgevers in contact met werkzoekenden. Of je nu een klein bedrijf bent dat een extra handje nodig heeft in drukke tijden of een groot bedrijf met behoefte aan volume op meerdere locaties, bij Yseasonal ben je aan het juiste adres. Samen bouwen we aan succes.

Arrow Image