Group of young friends sitting on the beach

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van Yseasonal?

Het grootste en leukste aanbod aan internationaal seizoenswerk. Daarnaast doen wij ons uiterste best om jou een makkelijke en aangename sollicitatie-ervaring te bieden, resulterend in een seizoensbaan.

Zijn er kosten verbonden aan Yseasonal als werkzoekende?

Nee, Yseasonal brengt nooit kosten in rekening aan werkzoekenden. Wij brengen jou altijd gratis in contact met onze opdrachtgevers. 

Kom ik bij Yseasonal in dienst?

Nee, je sluit altijd een arbeidsovereenkomst met onze opdrachtgever.

Moet ik solliciteren in het Engels?

Dat hangt er vanaf. In principe kan je solliciteren in het Nederlands mits specifiek wordt gevraagd naar een Engels cv of motivatie. Check daarom altijd goed de vacaturebeschrijving.

Wanneer kan ik een reactie verwachten op mijn sollicitatie?

Wij motiveren onze opdrachtgevers altijd om binnen 48 uur contact op te nemen met sollicitanten. Soms duurt het wat langer. De opdrachtgever krijgt in ieder geval altijd meerdere herinneringen van ons om op jouw sollicitatie te reageren.

Ik mis informatie in de vacature, wat kan ik doen?

Ondanks dat Yseasonal vacatures checkt, kan het voorkomen dat je nog wat vragen hebt over een vacature. We raden dan aan om alvast te solliciteren zodat je in contact komt met de werkgever en alle vragen kunt stellen. Het is namelijk altijd vrijblijvend en Yseasonal is afhankelijk van informatie die wordt aangeleverd door werkgevers. 

Er wordt geen contact opgenomen na mijn sollicitatie of gesprek, wat kan ik doen?

Vervelend! Vanuit Yseasonal adviseren wij de werkgevers om altijd te reageren. Helaas kan het voorkomen dat niet iedere werkgever dit proces overneemt. Indien mogelijk raden we je dan aan om contact op te nemen rechtstreeks bij de werkgever. Bij meerdere signalen van een slecht sollicitatieproces zal Yseasonal de werkgever weren van het platform. 

Arrow Image