Waarom velen kiezen voor seizoenswerk in het buitenland!

Seizoenswerk in het buitenland is meer dan alleen werken. Het is een unieke ervaring waar je veel gaat meemaken: werken met mensen van verschillende nationaliteiten, culturen ontdekken en het nachtleven proeven, want dat hoort er allemaal bij! Twijfel je? Wij helpen je graag op weg.

1. Het staat goed op je cv

Vakantiewerk in het buitenland staat goed op je cv. Waarom? Als je gaat werken in het buitenland laat je zien dat je uit je comfort zone durft te stappen. Je geeft aan dat je nieuwe avonturen niet uit de weg gaat en dat je elke uitdaging aanpakt. Daarnaast biedt vakantiewerk in het buitenland diverse voordelen. Je leert bijvoorbeeld communiceren met mensen van verschillende nationaliteiten. Ook laat je zien dat jij je kan aanpassen aan de cultuur van het land waar je gaat werken. Hiermee onderscheid jij je van de rest!

2. Je leert nieuwe mensen kennen

Vakantiewerk in het buitenland betekent een nieuwe baan met nieuwe collega’s. Collega’s met andere nationaliteiten, achtergronden en unieke verhalen. Dit is wellicht het meest leuke aan een vakantiebaan in het buitenland. Omdat je veel nieuwe mensen gaat leren kennen, ga je ook samen leuke dingen doen. Flaneren door de kroegen en discotheken met je nieuwe vrienden, shinen op het strand of toch even een lekkere sessie in de sportschool neerzetten. Je kan het zo gek maken als jij wil. En dat allemaal met je nieuwe vrienden!

Five friends running at the beach

3. Goed voor je persoonlijke ontwikkeling

Dit heb je vast en zeker vaker gehoord of gelezen, maar het is wel waar. Vakantiewerk in het buitenland draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo ontwikkel je flexibiliteit in grote mate. Dit doe je bijvoorbeeld door te samenwerken met je collega’s uit het buitenland. Deze hebben allemaal verschillende opvattingen over het leven en op de werkvloer. Je zult je veel moeten aanpassen en uit je comfort zone durven stappen. Als persoon groei je hierdoor enorm! Je ontwikkelt een open- minded mindset die je gaat helpen in je toekomstige carrière.

Two woman having fun

4. Het is een unieke ervaring

Als jij in het buitenland zit, dan ga je onwijs veel meemaken. Je komt er niet als toerist, maar als (werkende) inwoner. Je leert veel nieuwe mensen kennen die je beste vrienden kunnen worden. Je gaat culturen ontdekken, je gaat veel reizen en bezichtigen in het land waar je bent. Je kent alle local hotspots en je bouwt af en toe een goed feestje. Dit is de gouden formule voor een onvergetelijke ervaring in het buitenland!