Seizoenswerk in het buitenland? Spanje heeft alles!

Werken in het buitenland? Al eens aan Spanje gedacht? Het vakantiewerk in Spanje staat om meerdere redenen garant voor een fantastische tijd! Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet. Vamos a la playa!

De Spaanse zon

Je werkt hier natuurlijk niet alleen aan je banksaldo, maar ook aan je tintje. Genieten van het schitterende weer op het strand is hier dan ook niet weg te denken. In je vrije tijd kan je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van het heerlijke klimaat in Zuid-Europa.

Group of people jumping in the sea

Een Mediterraans dieet

De Spaanse keuken kent enkele heerlijke lekkernijen en daarnaast is het gelegen aan de Middellandse Zee. Hierdoor zijn vis- en zeevruchten volledig opgenomen in de Spaanse menukaart. Maar niet alle Spaanse specialiteiten komen uit de zee. Denk bijvoorbeeld aan een lekker wijntje of een sangria met lekkere tapas erbij. De keuken van Spanje is zeer divers aan heerlijke specialiteiten en dus zeker een reden om hier te genieten van je vakantie! Ben je niet zo'n fan van de buitenlandse keukens? Dan zijn er gelukkig nog genoeg plekken waar je Nederlands kan eten tijdens je vakantiewerk in Spanje. Zoals Lange Frans en Baas B al zeiden; De kroketten en frikadellen kan je tot aan de Spaanse kust gewoon bestellen.

De Spaanse taal

Je spreekt misschien al een aardig woordje over de grens. Engels is de meest gesproken taal in de wereld, maar op een mooie tweede plek komt de Spaanse taal. Spaans is zelfs na het Mandarijn, de meest gesproken moedertaal ter wereld. Wil jij je Spaanse kunsten (verder) ontwikkelen? Dan is werken in Spanje dé manier om jezelf te verrijken.

Zeeën van ruimte

Spanje beslaat ongeveer 80% van het Iberisch schiereiland gelegen in Zuid Europa en heeft een kustlijn van maar liefst 4964 km. De Costa's zijn gelegen aan de Middellandse zee en de Atlantische Oceaan. Een overvloed aan stranden en vakantiegangers is een logisch gevolg van de tropische ligging. Dus er is genoeg ruimte om naast het vakantiewerk in Spanje heerlijk te ontspannen. Daarnaast is er in het binnenland ook veel te bekijken. In het bergachtige landschap zijn veel bezienswaardigheden te bewonderen. Er zijn maar liefst 46 werelderfgoed plekken te bezichtigen in Spanje! Een dagje relaxen in de zon, of een dagje op culturele tour? Er is voor ieder wat wils en genoeg te beleven.

Three friends walking to the beach

Een groot fiësta

Spanje is een populair vakantieoord voor mensen van verschillende nationaliteiten. Hierdoor is er altijd wel een groot feest in de buurt te bezoeken naast de vele clubs en discotheken die 24/7 garant staan voor groot feest. De keuze in je vrije tijd is nog lastig om te maken met de grote diversiteit aan mogelijkheden.

Lage prijzen

Helaas wonnen ze in 2010 de hoogste prijs in het voetbal ten koste van het Nederlands Elftal, maar voor de rest hanteren ze in Spanje gelukkig erg lage prijzen. Lekker uiteten in een restaurant kan ook met een minimaal budget. De Costa del Sol en de Costa Blanca behoren tot de goedkoopste zomerbestemmingen van Europa. Dus als je vrienden nog even naar het buitenland willen, kunnen ze je makkelijk bezoeken terwijl jij ondertussen je geld verdient met vakantiewerk in Spanje.

Ontwikkel jezelf 

Het werken in het buitenland is een avontuur om jezelf verder te ontwikkelen op veel verschillende vlakken. Je leert nieuwe mensen kennen, je staat volledig op eigen benen en je maakt in een andere cultuur kennis met de gewoonten, gebruiken, normen en waarden. Hierdoor staat het ook erg goed op je cv en is het een mooie stap richting je toekomstige carrière. Op onze website staan genoeg vacatures voor vakantiewerk in Spanje. Dit, samen met alle bovengenoemde voordelen van het prachtige Spanje, maakt dat Spanje hét land is voor jou om voor te kiezen. Zon, zee, strand en ondertussen ook nog geld verdienen. Vamos!