Kies voor seizoenswerk in de horeca!

Wil jij weten waarom in de horeca werken in het buitenland absoluut onmisbaar is voor je bucketlist? In deze blog leggen we het uit!

Making new friends

Werken in de horeca is geheel terecht één van de meest gewilde vakantiebaantjes in het buitenland! Je staat als propper op de strip, als barman of -vrouw te dansen achter (of op) de bar, als afwasser te ouwehoeren met het team, als runner tussen de feestende vakantiegangers of als ober te kletsen met alle gasten. In ieder geval heb je de hele dag te maken met heel veel verschillende mensen! Je spreekt zelfs in verschillende talen met iedereen. Dé manier om heel veel nieuwe vrienden te maken; ga werken in de horeca! 

Group of friends toasting on a terrace

I study people

In de horeca krijg je te maken met heel veel verschillende mensen in alle kleuren, geuren, soorten en maten. Om iedereen met een goed gevoel terug te laten keren naar het hotel, ben jij het gezicht van de zaak! De grapjes die jij maakt, de manier waarop jij je cocktail shaket en de glimlach die je naar voren tovert als je de gasten begroet, maken of breken de avond voor de gasten. Jij bent het middelpunt van de aandacht en geniet hiervan! Je zal je enorm ontwikkelen in het omgaan met mensen op verschillende niveaus. Een verrijking voor de rest van je leven!

There is no I in team

In de horeca sta je met een hecht team te werken aan een doel: een toptijd voor je gasten! Door dit gezamenlijke doel en de vakantiesfeer die heerst trek je als collega’s enorm snel naar elkaar toe. Dit worden je beste vrienden en die positieve energie slaat weer over naar de gasten. Als horeca topper in het buitenland ben jij een bekend gezicht voor de vele vakantiegangers! Het is heel simpel; heb jij het leuk? Dan hebben zij het leuk. Jouw voornaamste taak in de horeca is plezier hebben en dit ook laten zien; als jij lacht, lacht de gast!

Four friends enjoying some drinks on a terrace

Work hard, play hard

Het is natuurlijk niet alleen maar lang leve de lol in de horeca. Er moet naast al het feesten ook hard gewerkt worden. Of je dit werk nou gaat doen in Spanje, Griekenland, Frankrijk of op een van onze andere bestemmingen, overal ben jij het stralende, maar hard werkende middelpunt van het feest! Je vliegt heen en weer voor de gasten, je houdt je kop erbij en gebruikt al je verkoop skills om ervoor te zorgen dat ook de baas een glimlach heeft onderaan de streep. Dit is een enorm leuk en uitdagend spel om aan mee te mogen doen! Doe dit een tijdje en je komt als volleerd verkoper terug in Nederland. Je ontwikkelt jezelf op meerdere vlakken als je gaat werken in het buitenland in de horeca; onderschat dit absoluut niet! 

Waiter receiving an order from three woman guests

Ready, set, go!

Je zoekt zelf de vrijheid en onafhankelijkheid op en gaat het avontuur aan. Jij kiest ervoor om vakantiewerk in het buitenland te gaan doen waardoor je enorm groeit als zelfstandig persoon. Werken in de horeca tijdens de vakantie biedt jou enorm veel voordelen; ontmoet nieuwe vrienden, sta de hele dag met een glimlach op je gezicht, verrijk jezelf op het gebied van sales, communicatie, zelfkennis en verdien ondertussen nog een leuk zakcentje ook!

Mis deze kans niet en streep dit snel van je bucketlist! Ga het avontuur aan en bekijk de vacatures op onze website voor alle mogelijkheden!

De Eerste Stap Zetten

Dus waar wacht je nog op? Neem de eerste stap naar een onvergetelijk avontuur en verken de mogelijkheden van seizoenswerk in het buitenland! Met een overvloed aan vacatures beschikbaar via online platforms en gespecialiseerde agentschappen, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je dromen waar te maken. Dus pak je koffers, bereid je voor op het onbekende en laat jezelf onderdompelen in een wereld van nieuwe ervaringen, vriendschappen en mogelijkheden. Het avontuur wacht op jou!