Frankrijk

Over

Frankrijk

Op rijafstand bevindt zich een land met een aangenaam klimaat, bijzondere bezienswaardigheden en een geliefde cultuur. We hebben het natuurlijk over Frankrijk! Het land dat hoog staat op het lijstje van vakantiebestemmingen van veel Nederlanders. Hier vind je informatie over wat je kan verwachten van vakantiewerk in Frankrijk. 

De weersomstandigheden

Het weertype in Frankrijk is divers en heeft voor iedereen iets in petto. Langs de Middellandse Zee mag je een mediterraan klimaat verwachten met milde winters en warme zomers. Wanneer jouw seizoenswerk locatie in Frankrijk zich bevindt in het noorden verandert het weertype naar duidelijke seizoenen en een continentaal klimaat. Het zorgt ervoor dat het hele jaar door mogelijkheden liggen om seizoenswerk in Frankrijk te gaan doen. Want zowel het zomerseizoen als het winterseizoen creëren veel werkgelegenheid. 

De omgeving

Frankrijk heeft zijn populariteit deels te danken aan de prachtige natuur die dit land kent. Dat is een mooie bonus wanneer je kiest voor seizoenswerk in Frankrijk. Er valt ontzettend veel natuurschoon te bewonderen. Denk aan de schitterende Alpen, uitgestrekte lavendelvelden in de Provençaalse heuvels of de beroemde Franse Rivièra. Er is voor ieder wat wils, of je nou houdt van bergen, uitgestrekte stranden of de rust van indrukwekkende bossen. 

De cultuur

Het land Frankrijk is natuurlijk beroemd om haar levensstijl en verfijnde cultuur. Denk aan de Franse keuken wat door velen als kunstvorm wordt beschouwd. Maar ook de pittoreske dorpjes, theaters en tradities ademen één en al authenticiteit. Door het diepe respect en trots blijven eeuwenoude tradities bestaan en dat merk je. Wandel maar eens door langs het Louvre of dompel je onder in een lokaal dorp naast het werken in Frankrijk. 

Een kleine impressie

Geen afbeeldingen gevonden.