Sint Maarten

Over

Sint Maarten

Ben jij een echte zonliefhebber? Dan is werken op Sint Maarten echt wat voor jou! Verwacht een groot tropisch avontuur met zon, zee en strand. We vertellen er hier graag wat meer over.

De weersomstandigheden

Genieten met een hoofdletter G kan nergens zo goed als op Sint Maarten. Met bijna 365 dagen tropische temperaturen (rond de 30 °C) moet je wel echt een enorme pechvogel zijn om tijdens wonen en werken in Aruba de heerlijke temperaturen mis te lopen.

De omgeving

De omgeving van Sint Maarten heeft een unieke charme die wordt gekenmerkt door paradijselijke stranden. Zo kun je bijvoorbeeld in je vrije tijd kun je duiken met tropische vissen en zelfs je duikbrevet halen. Verken verder het beroemde Orient Bay Beach, bekend om zijn witte zandstranden en turquoise wateren of geniet van de rustige sfeer van Little Bay Beach. Daarnaast biedt het eiland prachtige natuurlijke bezienswaardigheden, zoals de Loterie Farm een natuurreservaat waar je kunt wandelen, zip-linen en genieten van prachtige groene landschappen.

De cultuur

Een populaire gewoonte op het eiland is het houden van barbecuefeestjes aan het strand waar vrienden en familie samenkomen om te genieten van gegrilde vis en lokale lekkernijen. Count me in! Ook zijn de lokale markten zoals de Philipsburg Market een levendige plek waar je handgemaakte ambachten, vers fruit en lokale snacks kunt vinden. Ben je in voor een feestje? Dan is het jaarlijkse Carnival een absolute aanrader waar je een bruisend feest met optochten, dans, muziek en traditionele kostuums kunt verwachten. Ontdek het met eigen ogen! 

Een kleine impressie

Geen afbeeldingen gevonden.