Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Over

Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Een Caribisch juweeltje wacht op ontdekking in de zonnige wateren van de Caraïbische Zee. Bonaire, Sint Eustatius en Saba, ook bekend als de BES-eilanden, betoveren bezoekers met hun ongerepte natuur, kleurrijke onderwaterwereld en unieke culturele mix. Hier laten we je graag kennismaken met wat seizoenswerk op deze eilanden voor jou kan betekenen.

Het klimaat

Houd je van zon? Dan zit je op de eilanden van de Antillen wel goed! Hier schijnt de zon doorgaans het hele jaar door waardoor het paradijselijke bestemmingen zijn voor de zonliefhebbers. Echter, zoals vaak op eilanden in deze omgeving, kunnen er ook wel eens stormen optreden. Over het algemeen geniet je echter het hele jaar door van prachtig weer waarbij twee maanden in het bijzonder uitblinken in hun heerlijkheid. Laten we die gewoonweg 'overheerlijk' noemen. In deze periode van het jaar is de verleiding van de schaduw echter niet te weerstaan. Tijdens de maanden september, oktober en november stijgt de temperatuur vaak tot extreme hoogten. Gelukkig brengen deze maanden ook regelmatig flinke regenbuien met zich mee waardoor de natuur voor de nodige verkoeling zorgt.

De omgeving

De Omgeving van de BES-eilanden heeft zijn eigen unieke charme. Zo is de onderwaterwereld van Bonaire een waar paradijs voor duikliefhebbers met zijn adembenemende koraalriffen en diverse zeeleven. Natuurlijk mogen de paradijselijke stranden niet ontbreken in dit rijtje. Verder kent het eiland ook historische erfgoed met zijn oude forten en charmante dorpjes. Verder kan een bezoek aan Kralendijk niet ontbreken op jouw lijstje! Ontdek het met eigen ogen tijdens jouw periode seizoenswerk in het buitenland.

De cultuur

De cultuur van de BES-eilanden is een kleurrijke mix van invloeden uit Europa, Afrika en de Cariben. Op Bonaire vind je een levendige mix van Nederlandse en Caribische tradities, terwijl op Sint Eustatius en Saba de lokale cultuur trots wordt gekoesterd. Maak kennis met de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking die graag hun erfgoed, keuken en muziek met bezoekers delen. Geniet van lokale lekkernijen zoals verse visgerechten en exotische vruchten en dompel jezelf onder in de levendige Caribische sfeer die deze eilanden zo bijzonder maakt.

Vacatures in

Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Een kleine impressie

Geen afbeeldingen gevonden.