Duitsland

Over

Duitsland

Welkom in het land van onze oosterburen! Seizoenswerk in Duitsland is ideaal voor iedereen die in het buitenland wil werken maar ook niet te ver van Nederland vandaan wil zijn. Tevens is het ook gewoon een prachtig land, ontzettend divers en biedt het veel mogelijkheden. 

De weersomstandigheden

Mocht je seizoenswerk in Duitsland gaan doen, dan zal het klimaat niet veel verschillen ten opzichte van Nederland. Toch zijn er nog wel aanzienlijke verschillen tussen Noord- en Zuid Duitsland. Dat komt doordat het Noorden te maken heeft met een gematigd zeeklimaat en het zuiden een continentaal klimaat dat gelijkstaat aan warme zomers en koude winters. Dat betekent ook dat je op verschillende plekken kunt skiën in Duitsland. Ideaal voor de wintersportliefhebber!   

De omgeving

Aan afwisseling geen gebrek wanneer je kiest voor seizoenswerk in Duitsland. Het grote land kent vele verschillende landschappen. Zo hoef je je in wereldsteden als Berlijn of Hamburg nooit te vervelen, rust vind je in de Beierse Alpen en De Rijn staat garant voor jaloersmakende foto's. Ontdek het zelf en check ons aanbod vakantiewerk in Duitsland! 

Cultuur

Onze oosterburen hechten veel waarde aan cultuur en tradities. Dat zal je ongetwijfeld opvallen wanneer je seizoenswerk doet in Duitsland. De architectuur is indrukwekkend te noemen en de muzikale erfenis van het land is enorm met grote namen als Bach en Beethoven als voorbeeld. Verder staat het land natuurlijk bekend om het Oktoberfest, kerstmarkten en schnitzels.

Een kleine impressie

Geen afbeeldingen gevonden.