Griekenland

Over

Griekenland

We gaan op ontdekkingsreis door Griekenland. Het land van paradijselijke eilanden, eeuwenoude tradities en eindeloze zomers. Gelukkig hebben we verschillende seizoenswerk vacatures in Griekenland en kan je zelf oordelen!

Het klimaat

Dit kunnen we kort houden. Niet voor niets is Griekenland een populaire bestemming voor vakantie en seizoenswerk. Winter of zomer, de zon schijnt er het hele jaar door. Dat betekent warme zomers en milde winters. 

De omgeving

Aan karakter geen gebrek in de omgeving van Griekenland. Het land ademt geschiedenis. Befaamd is natuurlijk de Akropolis of het Parthenon. Maar er zijn nog vele andere overblijfselen te spotten uit de geschiedenis. Daarnaast zijn er ook paradijselijke eilanden en stranden te vinden in Griekenland. Je hebt het prachtige Santorini dan ook vast weleens voorbij zien komen op Instagram. Ben je meer van bergen? Ook dan zit je goed met seizoenswerk in Griekenland. De berg Olympus mag zich de grootste noemen met zo’n 2917 meter hoogte. We zijn benieuwd wat jij het mooist vindt! 

De cultuur

De cultuur is niet alleen zichtbaar, het is ook voelbaar. Er zijn ontzettend veel tradities waar veel waarde aan wordt gehecht door de Grieken. Zo dansen ze door het leven met de traditionele dans Sirtaki, is de drank Ouzo op elke straathoek verkrijgbaar en zal de Griekse keuken je niet teleurstellen. Ook kent het Stoïcisme zijn oorsprong in Griekenland, wat inmiddels een inspiratiebron is voor velen over de hele wereld. Ben je zoekende naar een bestemming waar cultuur, charme en een mediterrane levensstijl samenkomen? Kies dan voor vakantiewerk in Griekenland! 

Een kleine impressie

Geen afbeeldingen gevonden.