Portugal

Over

Portugal

Olá! We gaan het hebben over seizoenswerk in Portugal. Het land van kleurrijke steden tot prachtige stranden. Tevens aangeduid als een van de mooiste bestemmingen van Europa. We leggen hier uit waarom. 

De weersomstandigheden

Overweeg je seizoenswerk in Portugal? Wees dan voorbereid op veel zonneschijn en fijne temperaturen. Het land kenmerkt zich door een mediterrane klimaat wat garant staat voor lange zomers en milde winters. Bijkomend voordeel: in de zomer biedt de kustlijn een aangename zeebries, wat zorgt voor welkome verkoeling met temperaturen rond de 25 graden in de zomer.  

De omgeving

Aan afwisseling geen gebrek in Portugal. Aan de kustlijn vind je schitterende stranden tot ruige kliffen wat het een perfecte bestemming maakt voor seizoenswerk in Portugal voor zonaanbidders. Vooral het gebied rondom de Algarve staat hierom bekend. Landinwaarts vind je juist weer veel groen natuurschoon. Een combinatie van beiden zal je ontdekken op Azoren en Madeira. Deze eilanden zal elke natuurliefhebber bewonderen. Ben je een wijnliefhebber? Ontdek dan dan een van de vele wijnroutes, bijvoorbeeld in de Douro-regio en aanschouw de uitgestrekte wijngaarden. Je mag van ons aannemen dat de natuur in Portugal jou niet zal teleurstellen, ontdek het zelf en check ons aanbod seizoenswerk in Portugal!  

Cultuur

De bevolking zal je hartelijk ontvangen als je kiest voor vakantiewerk in Portugal. Gastvrijheid is namelijk een kernwaarde van dit Zuid-Europese land. Dat zal je ervaren in de gastronomie van het land en tijdens ontmoetingen met locals. Waar je ook zal verblijven in dit land, de trots en passie is overal voelbaar. Van de Mercado do Bolhão in Porto tot de smalle straatjes van Lissabon. Proef daarnaast de cultuur tijdens een traditioneel festival zoals Carnaval of het populaire Festas de Lisboa.

Een kleine impressie

Geen afbeeldingen gevonden.