Spanje

Over

Spanje

Klaar voor een zonnige uitdaging? Dan zit je met vakantiewerk in Spanje goed. Niet voor niets is Spanje een van de meest gekozen bestemmingen voor seizoenswerk. Ontdek het Spaanse leven, proef de Mediterraanse keuken en laat je verrassen door de prachtige natuur. 

De weersomstandigheden

Vergeet je zonnebril niet wanneer jij kiest voor vakantiewerk in Spanje! Je kan gemiddeld zo’n 300 dagen zon verwachten. Ideale omstandigheden voor het geliefde buitenleven. Daarbij moet gezegd worden dat dit uiteraard verschilt per locatie. Zo kan het in het noorden van Spanje flink afkoelen in de winter. Echter liggen de locaties voor seizoenswerk in Spanje over het algemeen meer in het zuiden en kan je daarom vrijwel altijd genieten van het aangename klimaat. 

De omgeving

De meeste mensen denken bij Spanje aan stranden. Terecht! Het land kent een prachtige kuststrook. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Cala Montjoi in Roses of de Port de Sóller in Mallorca. Daarnaast staat het Zuid-Europese land om de diversiteit aan natuur. Zo zijn er ook prachtige bergen te bewonderen zoals Sierra Nevada in de buurt van Andalusië en vind je in het noorden de beroemde Spaanse Pyreneeën. Al met al genoeg opties om je te vermaken tijdens vakantiewerk in het buitenland! 

De cultuur

Verwacht een aangename mix van culinair, kunst en tradities tijdens het vakantiewerk in Spanje. Het Zuid-Europese volk weet als geen ander hoe je van het leven moet genieten en dat is terug te zien in de cultuur. Wat dacht je van het traditionele tomatenfestival, La Tomatina in Buñol of het grootste straatfestival Las Fallas in Valencia. Zo zijn er tientallen andere festivals op te noemen die garant staan voor ware volksfeesten met heel veel dansende Spanjaarden. Daarnaast is de culinariteit nooit ver te zoeken tijdens seizoenswerk in Spanje. Klassieke tapas of churros met chocolade zijn te vinden op elke straathoek.  

Seizoenswerk in Spanje

Populaire bestemmingen voor seizoenswerk in Spanje vind je doorgaans in de buurt van toerisme. Zo zijn vaak de Spaanse eilanden erg geliefd het hele jaar door en staat de Costa Brava erg hoog aangeschreven. Daarom vind je bij ons dan ook een mooi aanbod aan seizoenswerk in Spanje. 

Een kleine impressie

Geen afbeeldingen gevonden.