Turkije

Over

Turkije

Overweeg je seizoenswerk in Turkije? Dat is een slimme zet! Je verdient geld onder de zon en gaat ontdekken waarom het een populair vakantieland is.

Het klimaat

Als je van mediterrane temperaturen houdt, zit je goed met seizoenswerk in Turkije. Hier geniet je het hele jaar door van aangename temperaturen met zwoele zomers die gemakkelijk de 30 graden kunnen aantikken en milde winters waarbij het kwik rond de 15 graden blijft hangen.

De omgeving

Turkije heeft een schat aan bezienswaardigheden te bieden! Voor liefhebbers van zon en zee is de kustplaats Antalya een absolute aanrader. Hier vind je uitgestrekte stranden, kristalhelder water en een bruisende boulevard. Voor geschiedenisliefhebbers is de oude stad van Side een must-see, met haar eeuwenoude ruïnes en imposant theater. En voor een bruisend nachtleven moet je zeker naar Bodrum, de feestbestemming van Turkije. Ontdek het zelf en kies voor seizoenswerk in Turkije!

De cultuur

Turkije is doordrenkt van een rijke mix van culturen van Anatolische tot Byzantijnse invloeden en van Ottomaanse tot hedendaagse tradities. Maar wat het land kenmerkt is de gastvrijheid van de bevolking! Hier word je hartelijk ontvangen door de lokale bevolking, die vaak gul is voor haar gasten. Een typische gewoonte in Turkije is het delen van maaltijden met familie en vrienden waarbij je kunt genieten van heerlijke gerechten zoals kebabs, baklava en mezze. Bovendien viert men graag lokale festivals en religieuze feesten, zoals het Suikerfeest en het Offerfeest. Doe de volgende keer mee en ontdek het zelf!

Een kleine impressie

Geen afbeeldingen gevonden.